01.02.11

Murder: Propaganda Games !

Ще одне вбивство на вулиці ігрових девелоперів.Цього разу під гарячу руку попалась Propaganda Games.Пройшов лише тиждень після релізу гри по новому фільму Tron Legacy як Disney Interactive повідомила про закриття її студії.

Propaganda Games була заснована і почала роботу в 2005 році і того ж року її купила Дійсней.Першим проектом девелоперів став Turok  о 2008 - ФПС про мужика який розриває шотганом динозаврів на частини.Це був перший великий успіх студії.

ЯОрна полоса в розробників почалась з закриття проекту над яким працювала студія - Pirates Of Caribbean:Armada Of Damned,action-RPG яку нещадно закрив видавець,мабуть,через фінансове становище проекту.Останній аргумент від Disney Interactive ьув пов'язаний з низьким продажем TRON:Evolution який не став настільки популярним і успішним як цього чекали.

Жаль,що зараз все більше студій закривають через провали розробників коли на тих аокладають великі надії,бо в цих великих перегонах виграють найсильніші, і кожен хто допускається помилки платять по рахунку як Propaganda i Bizarre

Немає коментарів:

Дописати коментар