17.02.11

Межа між відеоіграми та фльмами

Завжди так.Фільми живуть своїм життям, ігрова індустрія своїм.Два великі паралельні світи.Велика стіна між ними інклди проблискує дирами взаємодії обох світів з іменами своїх героїв та антигероїв.

Як не крути,а в "Дружбі" ігор і фільмів були як світлі так і темні моменти, і, в принципі, моментів було немало.Від першого TRON'у, фільмів по Mortal Kombat, та інших,до провалів з Blood Rayne i Far Cry.


Але те, що змусило мене звернути увагу - фільм по мотивах Bioshok. Неймовірно захопливий сюжет, напружена атмосфера, ідеал для фільму. Це мав бути ще один вдалий приклад того,що по відеогрі МОЖНА зняти хороший фільм, він мав виправити всі невдачі Уве Болла, фільму Silent Hill, бути кращим ніж Алан Вейк. Але як завжди щось мало піти не так: за останніми новинами зйомка наразі стоїть на місці - недостатньо коштів для зйомки  і за словами Гора Вербінськи, немає змісту витрачати на фільм з міткою "Restricted" скільки грошей - неокупиться.Поки вирішується питання про вкорочення бюджету, Вербінськи запевняє, що фільм вийде і тому докладаються всі зусилля, щоб це таки сталось.

Немає коментарів:

Дописати коментар