13.02.11

Activisiont Blizzard ховає своїх дітей

Нещодавно найбільший світовий видавець оголосив,що припиняє випуск одразу кількох проектів з причин неконкурентноздатності,непопулярності і просто жахливою розкруткою але Activision звів ці всі вагомі причини в одну загальну і туманну - з 2011 року Activision оголосила,що буде вести зовсім іншу ігрову політику, в якій деяким проектам просто немає місця.

Tony Hawk's Pro Skater 

Одна з ігор яка займала велике місце в моєму дитинстві, яка змусила купити дошку, змусила падати і розбивати коліна та лікті. Неординарна в свої роки, вона завоювала чималу аудиторію і зберігала непогане місце в рейтингах. Та з кожною новою серією гра не змінювалась - застарілий двіжок, недостатнє різноманіття, одні і ті ж трюки, карявість текстур, примітивні скріпти просто губили гру. І тепер,коли в 2010 Shawn White Skatebording від EA перегнав по проданих копіях культову скейтерську серію,її вирішили закрити.

Guitar Hero + DJ Hero 

Ера музичних ігор по всіх статистиках підходить,на жаль,до свого кінця: продажі впали,пішли скарги на одноманітність,нецікавість, та й зрештою, усім нам потрібне видовище, а не одноманітне натискання клавіш. Саме це змусило Activision задуматись над тим чи продовжувати випуск вже не таких цікавих публіці ігор. Рішення довго не змусило чекати - гігант викреслив із списку релізів Guitar Hero а за ним і DJ Hero. R.I.P. ігри меломані,ми будемо сумувати.

В принципі, важко чимось дорікнути Activision окрім "що ви робите?" ,але пізно плакати над розбитою чашкою, треба було раніше думати і сумлінно підтримувати власні проекти, ніж тепер закривати їх одне за одним і розводити ніяково руками.

Немає коментарів:

Дописати коментар